Masterclass Presenteren

 

Waarom deze masterclass?
Zit het weddingplannen volop in je bloed, maar voel je je nog geen geboren spreker?  Heb je misschien een beetje spreekangst op de grote dag in je rol als weddingplanner? En wil je daar vanaf?  Wil je zekerder van jezelf zijn als je openlijk moet spreken en een presentatie gaat geven? En wil je ook op andere momenten stevig in je schoenen staan?

 

Goed presenteren, speechen en ‘spreken in het openbaar’ zijn zeker te leren. Dit zijn skills die je als weddingplanner nodig hebt; jij bent tenslotte hét aanspreekpunt voor een ieder op een bruiloft of ander event! Denk ook aan het voorstellen van je eigen bedrijf op een beurs of bij een nieuwe leverancier en op een bruiloft speel je als weddingplanner een centrale rol waarin je de gasten moet toespreken. Waar let je op als je dit gaat doen? En hoe is dit voor jou zélf? In deze masterclass leer je alles over hoe je je hier goed op voorbereid!

 

To do
Wat zijn de succesfactoren voor een goede presentatie? En wat doe je als jouw verhaal niet boeit of niet aankomt? Voorbereiding, (non-verbale) communicatie en uitvoering zijn hierin de sleutelwoorden! Ook spreekangst, het gebruik van ondersteunende mediamiddelen, de structuur van je presentatie, inspelen op het gehoor en overtuigingskracht, komen aan bod. En een stukje uiterlijke verzorging ontbreekt hierin niet. Een stuk theorie, maar vooral ook dóen tijdens deze masterclass.

 

Aan de slag!

 

In een fijne kleine groep gaan we met elkaar aan de slag. In 4 uur tijd behandelen we de genoemde onderwerpen, krijg je tips mee naar huis én ga je een (evt. fictieve) presentatie maken, afgestemd op jou als weddingplanner en krijg je tijd om te presenteren voor de groep, op de manier zoals deze voor jou het prettigst en passend is! Uiteraard is er volop ruimte voor Q&A.

 

 

Wat verder fijn is om te weten:
Datum                                 :
vrijdag 16 november 2018

Tijd                                       : 10.00 – 14.00 uur

Locatie                                : WPI, Nieuwegein

Investering in jezelf      : € 125,- ex BTW

Meenemen                       : laptop en een superfijne vibe!

 

 

Wil je meer weten over deze workshop of wil je jezelf aanmelden? Dan kun je onderstaand formulier gebruiken. Geef ook je adres gegevens meteen door. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vragen/aanmelden?


Contact

E-mail

office@theweddingplannersinstitute.com

Aanvraag brochure opleiding
hello@theweddingplannersinstitute.com

Postadres

Postbus 289
3720 AG BILTHOVEN
030-2280327 (op werkdagen van 10.00 tot 14.00)
Ons kantoor is vrijdags gesloten.

IBAN: NL88RABO 0160981514
KVK: 30189349